Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Ministarstvo

Aktuelnosti

06.04.2021.

Crna Gora domaćin 4. Digitalnog samita ekonomija Zapadnog Balkana

Crna Gora domaćin 4. Digitalnog samita ekonomija Zapadnog Balkana

Crna Gora će biti domaćin 4. Digitalnog samita ekonomija Zapadnog Balkana (WB6), shodno Akcionom planu za regionalno tržište (CRM AP), koji je usvojen u novembru 2020. godine u okviru Berlinskog procesa, Digitalni samit će se ove godine održati u hibridnom formatu, u formi online sesija i uživo sastanaka na najvišem nivou.

više...
06.04.2021.

Izvještaj o konsultovanju zainteresovane javnosti u postupku pripreme Medijske strategije Vlade Crne Gore 2021-2025

Ministarstvo javne uprave, digitalnog društva i medija objavljuje izvještaj o konsultovanju zainteresovane javnosti u skladu sa javnim pozivom koji je trajao od 1. do 30. marta 2021. godine

više...
02.04.2021.

Srezentić: Udružimo ruke u definisanju boljih modela i uslova za rad medija

Srezentić: Udružimo ruke u definisanju boljih modela i uslova za rad medija

Ministarka javne uprave, digitalnog društva i medija, Tamara Srzentić, nastavila je danas Kontinuirani dijalog sa medijima. Sastanku su prisustvovali: glavni urednik portala Vijesti, Srdan Kosović,izvršna direktorica RTV Teuta, Ilmira Lika, direktorica Fos Media, Jelena Milatović, zamjenica glavnog i odgovornog urednika CDM portala, Aleksandra Obradović i direktor Agencije Mina, Jaša Jovićević.

više...
31.03.2021.

Uspješno završen četvrti Forum „Pitaj ministra“

Uspješno završen četvrti Forum „Pitaj ministra“

Razvijanjem mehanizama koji će dalje snažiti mlade i više ih uključivati u procese donošenja odluka, možemo doprinijeti razvoju njihovih potencijala i osigurati napredak cijelog društva, ocijenjeno je tokom Foruma „Pitaj ministra“. Ministarke prosvjete, nauke, kulture i sporta, i javne uprave, digitalnog društva i medija, Vesna Bratić i Tamara Srzentić, kao i ministri vanjskih poslova i ekonomskog razvoja, Đorđe Radulović i Jakov Milatović, razgovarali su danas sa oko 20 studenata svih univerziteta u Crnoj Gori o pitanjima od značaja za njihovo obrazovanje i profesionalno usavršavanje, a razmijenjena su mišljenja i o aktuelnoj zdravstvenoj i ekonomskoj situaciji u Crnoj Gori.

više...