Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Ministarstvo

>

Dodatne konsultacije o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o slobodnom pristupu informacijama produžene do 13. aprila 2020. godine

Datum objave: 03.04.2020 14:03 | Autor: MJU

Ispis Štampaj stranicu


Dodatne konsultacije o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o slobodnom pristupu informacijama produžavaju se za 10 dana i trajaće umjesto do 3 aprila do 13 aprila 2020. godine.

Ministarstvo javne uprave produžilo je dodatne konsultacije o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o slobodnom pristupu informacijama do 13. aprila 2020. godine, imajući u vidu trenutnu epidemiološku situaciju i veliko interesovanje javnosti, te kako bismo u ovom dodatnom procesu, zajedničkim radom doprinijeli unapređenju predloženih rješenja.

Zainteresovani subjekti svoje primjedbe, predloge i sugestije na inovirani tekst Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o slobodnom pristupu informacijama, mogu dostaviti elektronskim putem na e-mail adresu: marija.tomovic@mju.gov.me, do 13. aprila 2020. godine (ponedjeljak).

Podsjećamo da će Ministarstvo javne uprave sa svim zainteresovanim subjektima koji do 13. aprila 2020. godine  budu dostavili primjedbe, predloge  i sugestije, organizovati video konferenciju, o čemu ćete biti blagovremeno obaviješteni.

MINISTARSTVO JAVNE UPRAVE